DOKKOLJ VELÜNK - Napközis tábor

2020-05-27

DOKKOLJ VELÜNK!
Napközis dráma-és színjátszó tábor 9-14 éveseknek

A Montázs Egyesület újra tábort hirdet.

Szeretettel várunk minden kicsit és nagyot. Ha érdekel a színjátszás vagy netán színjátszó csoport tagja vagy, vagy csak szeretnél belekóstolni, akkor egy percig se habozz, köztünk a helyed! Napközis táborainkba várjuk a 9-14 év közötti tanulókat. A tábor fő tematikája a dráma-és színjáték oktatás köré épül, játszva tanulunk és tanulva játszunk. A tábor során benti és kinti szabadidős tevékenységgel, sportpogramokkal is várjuk a résztvevőket. Lesznek szituációs feladatok, ismerkedős játékok, koncentrációs feladatok, csoportos-és egyéni feladatok. Táboraink kihagyhatatlan részét képezik a kötéljátékok, a Petanque, ügyességi feladatok, sorversenyek, de ha épp ahhoz támad kedvünk, akkor mesélünk, filmet nézünk, közösen, együtt. A közös alkotás örömét szeretnénk megmutatni mindenkinek.

I. Turnus: 2020. július 13-17.

II. Turnus: 2020. július 27-31.

Programok:

• Drámajátékok
  • Sportprogramok
  • Szabadidős játékok

Napi háromszori étkezés

Jelentkezés: 2020. június 15-ig.

Részvételi díj: 25.000 ft/fő (testvérkedvezmény 20%)

(A részvételi díj befizethető átutalással vagy személyesen. A befizetés részleteiről a jelentkezési lap kitöltését követően adunk tájékoztatást)

Helyszín: DOKK Humánkikötő (3531 MIskolc, Vasgyári út 35.)

Jelentkezni a csatolt jelentkezési lap kitöltésével és elküldésével a montazsegy@gmail.com e-mail címre, vagy az alábbi linken elérhető online jelentkezési lap segítségével: https://forms.gle/NYFoPsqtNcHzTjfSA

Bővebb információ: Püspöki Péter, drámapedagógus, szakmai vezetőtől kérhető. (Tel: +3620/446 1542, e-mail: montazsegy@gmail.com)