FELHÍVÁS - MANÉZS Színházi Szemle 2016 ÚJ jelentkezési határidő!!!!!!!!

2016-06-23

FELHÍVÁS

MANÉZS Színházi Szemle

Nem-hivatásos színházak minősítő fesztiválja

In memoriam Lengyel Pál

A Montázs Drámapedagógiai és Közművelődési Egyesület, a tiszaújvárosi Derkovits Kulturális Központ és a Magyar Szín-Játékos Szövetség Lengyel Pál emléke előtt tisztelegve harmadik alkalommal hirdeti meg tiszaújvárosi minősítő találkozóját nem-hivatásos színházak, színházi műhelyek és színjátszó csoportok számára.

A találkozó időpontja: 2016. szeptember. 23-25.

Helyszín: Tiszaújváros – Derkovits Kulturális Központ (3580 Tiszaújváros, Széchenyi u. 2.)

Nevezési feltételek: A találkozóra műfaji megkötés nélkül jelentkezhet minden nem
hivatásos, ifjúsági és felnőtt színjátszó csoport.

Nevezési díj: 700 Ft/ fő.

Jelentkezési határidő: 2016. szeptember 9 (péntek) 24 óra

A fesztivál saját elismerésein túl az előadások kérhetik a Magyar Szín-Játékos Szövetség minősítését.*

Felhívás és jelentkezési lap letölthető: www.montazsegyesulet.hu, http://www.szinjatekos.org, www.dkk.tiszaujvaros.hu

A jelentkezések alapján a rendezőbizottság dönt a meghívásról.

Egyszerű étkezést (hideg ebéd és reggeli, meleg vacsora) és hálózsákos szállást térítésmentesen biztosítunk. Magasabb színvonalú szolgáltatás előzetes egyeztetést követően önköltségesen igénybe vehető.

Bővebb információ: montazsegy@gmail.com e-mail címen keresztül, vagy Püspöki Pétertől kérhető (+3620/446-1542). A nem online kitötltött  jelentkezési lapokat a montazsegy@gmail.com címre kérjük visszaküldeni!