FELHÍVÁS - MANÉZS SZÍNHÁZI SZEMLE 2017

MANÉZS Színházi Szemle

Nem-hivatásos színházak minősítő fesztiválja

In memoriam Lengyel Pál

Montázs Drámapedagógiai és Közművelődési Egyesület, a tiszaújvárosi Derkovits Kulturális Központ és a Magyar Szín-Játékos Szövetség Lengyel Pál emléke előtt tisztelegve negyedik alkalommal hirdeti meg tiszaújvárosi minősítő találkozóját nem-hivatásos színházak, színházi műhelyek és színjátszó csoportok számára.

A találkozó időpontja: 2017. szeptember. 23-24.

Helyszín: Tiszaújváros – Derkovits Kulturális Központ (3580 Tiszaújváros, Széchenyi u. 2.)

Nevezési feltételek: A találkozóra műfaji megkötés nélkül jelentkezhet minden nem
hivatásos, ifjúsági és felnőtt színjátszó csoport.

Nevezési díj: 800 Ft/ fő.

Jelentkezési határidő: 2017. szeptember 8. (péntek) 24 óra

A fesztivál saját elismerésein túl az előadások kérhetik a Magyar Szín-Játékos Szövetség minősítését.*

Felhívás és jelentkezési lap letölthetőwww.montazsegyesulet.huhttp://www.szinjatekos.orgwww.dkk.tiszaujvaros.hu

A jelentkezések alapján a rendezőbizottság dönt a meghívásról.

Egyszerű étkezést (hideg ebéd és reggeli, meleg vacsora) és hálózsákos szállást térítésmentesen biztosítunk. Magasabb színvonalú szolgáltatás előzetes egyeztetést követően önköltségesen igénybe vehető.

Bővebb információinfo@montazsegyesulet.hu e-mail címen keresztül, vagy Püspöki Pétertől kérhető (+3620/446-1542). A nem online kitötltött  jelentkezési lapokat az info@montazsegyesulet.hu  címre kérjük visszaküldeni!

*A minősítés a MSzSz tagjai számára térítésmentes, a tagságdíj 6000 Ft/év, amely a helyszínen is befizethető. A nem tagok számára a minősítés díja 10.000 Ft/ előadás.

Felhívás MANÉZS 2017

felhivas_manezs.pdf