Gyümölcskosár - előadások, foglalkozások, kulturális csemegék

2014-09-29
A Montázs Színházi Műhely 2011 óta regisztrált független prózai színházként működik. A színházi műhely létrehozója és működtetője a Montázs Drámapedagógiai és Közművelődési Egyesület.

Repertoárunkban komolyabb hangvételű kortárs, illetve majd' kortárs darabok, illetve humoreszkekből és kabaréjelenetekből összeállított könnyed szórakoztató esztrádműsorok szerepelnek. Emellett készítünk tematikus irodalmi összeállításokat, ünnepi és kötetbemutató szerkesztett műsorokat, illetve improvizációs színházi programok megvalósítását is vállaljuk.

A színházi műsorok mellett foglalkozunk gyermek- ifjúsági és felnőtt színjátszó csoportok működtetésével színjátszók és drámatanárok képzésével is. Tevékenységünk egyedi - Kelet-Magyarországon ritkaságszámba menő sajátossága a színházi nevelés, amely egy-egy színházi eladáshoz kapcsolódó komplex feldolgozó foglalkozás. Ezt a műfajt, jellegéből akadóan elsősorban diákközönségnek kínáljuk, de vállalkozó kedvű felnőtt közönséggel is megvalósítható.

Jelenleg repertoáron lévő kabaré-kosarunk gerincét Karinthy Frigyes Hököm-színház című kötetének humoreszkjei pl. (Kísérleti módszer, Nem tudom a nevét, A peches kísértet, Énekóra) Rejtő Jenő kabaréjelenetei (pl. a Hallgatás)  ill. néhány, a '80-'90-es évek fordulóján született ismert kabaréjelenet adják.

Árainkról bővebb felvilágosítás emailben kérhető. (info@montazsegyesulet.hu)