HATÁRTALAN SZÍNJÁTÉK - színjátszó tábor a Balaton partján

2017-07-06

FELHÍVÁS!

A Montázs Drámapedagógiai és Közművelődési Egyesület (Miskolc) és a Cserey-Goga Technológiai Líceum (Kraszna, Erdély, Románia) az Emberi Erőforrások Minisztériuma "Hazai tematikus, tehetségterületekhez kapcsolódó táborok támogatása" című, NTP-TÁB-17 kódjelű pályázati támogatásával Határtalan színjáték címmel nemzetközi színjátszó tábort szervez Balatonmáriafürdőn 2017. augusztus 16-23. között az Emberi Erőforrások Minisztériuma pályázati ("Hazai tematikus, tehetségterületekhez kapcsolódó táborok támogatása" című, NTP-TÁB-17) támogatásával A tábor szakmai programjában többek között színpadtechnikai foglalkozások, improvizációs gyakorlatok, valamint mozgásszínházi tréning is szerepel. Meghívott vendégtanár: Uray Péter rendező, mozgásművész, a Kaposvári Egyetem színházi tagozatának osztályvezető tanára.

A szakmai programok mellett számos szabadidős program, valamint a tábor területéhez csatlakozó Balaton part várja a színjátszás és a balatoni nyár rajongóit.

Tábor helye és ideje: Balatonmáriafürdő, 2017.08.16-23.

Részvételi díjról információ az alábbi elérhetőségeken kérhető.

Jelentkezési lap letölthető az egyesület honlapjáról: www. montazsegyesulet.hu vagy elektronikus levélben kérhető az info@montazsegyesulet.hu email címen.

Bővebb információ: +3620/446-1542 (Püspöki Péter), vagy az info@montazsegyesulet.hu email címen.

Szeretettel várunk minden színjátszás iránt érdeklődő fiatalt!