Innovációs workshop - Miért fontos nekünk Európa?

2017-11-16

"A Junior Achievement Magyarország Alapítvány (www.ejam.hu ) 16-25 éves fiataloknak szóló workshopot indít.

A program, amelynek címe Why Europe Matters, egy nemzetközi kezdeményezés, 9 országban, köztük Magyarországon. A kezdeményezés keretében  16-25 év közötti fiatalok mondhatják el, mit gondolnak Európa jövőjéről, hogyan oldanák meg a klímaváltozással, migrációval, foglalkoztatással, oktatással, tagállamok kilépésével, és más, az EU-t veszélyeztető problémákkal kapcsolatos kérdéseket.

A workshop 60 fiatalnak biztosít lehetőséget, hogy 5-6 fős csapatokban dolgozva, vállalati szakemberekkel együttműködve kidolgozzák ötleteiket, amik az EP képviselők elé kerülhetnek. A workshop magyar nyelven zajlik, de azok a fiatalok, akik magabiztos angol nyelvtudással rendelkeznek, és nem félnek egy asztalhoz ülni vezérigazgatókkal, EP képviselőkkel, hogy együtt vitassák meg az elképzeléseiket, azok egy egyperces videóval brüsszeli kiutazásra is pályázhatnak.

A workshopra és a brüsszeli találkozóra 16-25 év közötti fiatalok jelentkezését várják. A jelentkezési határidő november 16.

A workshopra itt, a brüsszeli útra itt lehet regisztrálni. Utóbbi előfeltétele a workshopon való részvétel.

További részletek az eseménnyel kapcsolatban itt érhetők el.

Az eredeti Facebook esemény felhívása itt található: Facebook esemény

Nemzetközi honlap:  http://www.whyeuropematters.eu/"

Éljetek a lehetőséggel!

Sok sikert kívánunk minden kedves jelentkezőnek!