Közösségi színházzal a közösségekért - mert mindenkinek kell egy hely!

2018-11-15

Mi hiszünk abban, hogy mindenkinek meg kell élnie a közös alkotás örömét. Ehhez kell egy hely.

A DOKK ez a hely lesz!

A Montázs Egyesület 10 éve foglalkozik gyermekek és fiatalok színházművészeti neveléséve. Emellett alternatív színházi műhelyként felnőtt és ifjúsági előadásokkal és programokkal igyekszünk gazdagítani Miskolc és a megye kulturális életét.

2018-ban saját erőforrásaink maximális kihasználásával és pályázati források bevonásával kialakítottunk közel 200 m2-es komplex közösségi terünket, a DOKK Humánkikötőt, benne 60 m2-es színházi és társművészeti próba- és előadó teremmel. Forrásaink kimerülése miatt az előadóterem technikai felszerelését csak közösségi támogatással tudjuk befejezni.Elhatároztuk, hogy nagyköveteink segítségével gyűjtünk a színházterem balett szőnyegének és színházi világításrendszerének kialakításáért. Ennek megvalósításához kérjük támogatóink segítségét.

A fejlesztés révén létrejött közösségi tér megnyitását nagyszabású közösségi programmal ünnepeljük, amelyre szeretettel várjuk támogatóinkat, hogy méltó keretek között, nyilvánosan köszönhessük meg segítségüket.

Célunk, hogy a DOKK a miskolci kulturális élet kedvelt és meghatározó közösségi tereként mindenki számára nyitott, értéket és örömet adó hellyé váljék.

Kampányunk célja a DOKK közösségi térben felújított színházterem balett szőnyegének és színházi világításrendszerének kialakítása. Ennek megvalósításához kérjük támogatóink segítségét.

Az adományok fogadásához használt bankszámla száma:

Budapest Bank 10102718-04939300-01005008

(A külföldről történő utaláshoz Swit kód: BUDAHUHB
Nemzetközi IBAN számlaszám: HU90-10102718-04939300-01005008.)

Kérjük, a közlemény rovatba írja be: "adomány"  valamint az Önt megszólító nagykövet monogramját. (Tehát ha pl. Kis Ilona felhívására adományoz, akkor a helyes közlemény: "adomány KI")

Köszönjük, hogy adományával támogatja az ügyet!

Legyen közös helyünk!

DOKK - Mindenkinek kell egy hely