MANÉZS - Színházi Szemle

2018-08-02

A Montázs Drámapedagógiai és Közművelődési Egyesület, a tiszaújvárosi Derkovits Művelődési Központ és a Magyar Szín-Játékos Szövetség Lengyel Pál emléke előtt tisztelegve ötödik alkalommal hirdeti meg tiszaújvárosi minősítő találkozóját nem hivatásos színházak, színházi műhelyek és színjátszó csoportok számára.

A találkozó időpontja: 2018. szeptember 22-23.

Helyszín: Tiszaújváros - Derkovits Művelődési Központ (3580 Tiszaújváros, Széchenyi u. 2.)

Nevezési feltételek: A találkozóra műfaji megkötés nélkül jelentkezhet minden nem
hivatásos, ifjúsági és felnőtt színjátszó csoport.

Nevezési díj: 800 Ft/ fő.

Jelentkezési határidő: 2018. szeptember 1.

A fesztivál saját elismerésein túl, az előadások kérhetik a Magyar Szín-Játékos Szövetség minősítését.*

Felhívás és jelentkezési lap letölthető: www.montazsegyesulet.hu, http://www.szinjatekos.org  www.dkk.tiszaujvaros.hu

A jelentkezések alapján a rendezőbizottság dönt a meghívásról.

Egyszerű étkezést (hideg ebéd és reggeli, meleg vacsora) és hálózsákos szállást térítésmentesen biztosítunk. Magasabb színvonalú szolgáltatás előzetes egyeztetést követően önköltségesen igénybe vehető.

Bővebb információ: montazsegy@gmail.com e-mail címen keresztül, vagy Püspöki Pétertől kérhető (+3620/446-1542). A jelentkezési lapokat a montazsegy@gmail.com címre kérjük visszaküldeni!

Szeretettel várunk minden kedves kollégát, játszót és nézőt a Derkovitsban. :)