MANÉZS SZÍNHÁZI SZEMLE 2019

MANÉZS SZÍNHÁZI SZEMLE

Nem-hivatásos színházak minősítő fesztiválja

In memoriam Lengyel Pál

A Montázs Drámapedagógiai és Közművelődési Egyesület, a Tiszaújvárosi Művelődési Központ és Könyvtár és a Magyar Szín-Játékos Szövetség Lengyel Pál emléke előtt tisztelegve hatodik alkalommal hirdeti meg tiszaújvárosi minősítő találkozóját nem-hivatásos színházak, színházi műhelyek és színjátszó csoportok számára.

A találkozó időpontja: 2019. október 5-6.

Helyszín: Derkovits Művelődési Központ (3580 Tiszaújváros, Széchenyi u. 2.)

Nevezési feltételek: A találkozóra műfaji megkötés nélkül jelentkezhetnek nem hivatásos, ifjúsági és felnőtt színjátszó csoportok.

Nevezési díj: 800 Ft/fő.

Jelentkezési határidő: 2019. szeptember 23.

Idén egy újdonsággal is készülünk. Szeretnénk disputát tartani a magyar nyelvű amatőr színjátszásról.
Ha van kapcsolatod az amatőr színjátszással (csoportvezető, játszó, rendező, önkéntes, támogató, stb.) akkor, kérjük töltsd ki online kérdőívünket. Ha pedig szeretnél róla beszélgetni akkor szeretettel várunk a Manézs Színházi Szemlén. :) A kérdőív egyben jelentkezési felület is.
Disputa online kérdőív: https://forms.gle/UguTL9e8i11oKFaQA

A fesztivál saját elismerésein túl az előadások kérhetik a Magyar Szín-Játékos Szövetség minősítését.*

Felhívás és jelentkezési lap letölthető: www.montazsegyesulet.hu, http://www.szinjatekos.org  www.tmkk.tiszaujvaros.hu

ONLINE jelenkezési lap a cikk végén elérhető!

A jelentkezések alapján a rendezőbizottság dönt a meghívásról.

Egyszerű étkezést (hideg ebéd, reggeli és vacsora) és hálózsákos szállást térítésmentesen biztosítunk. Magasabb színvonalú szolgáltatás előzetes egyeztetést követően önköltségesen igénybe vehető.

Bővebb információ: montazsinfo@gmail.com e-mail címen keresztül, vagy Papp Alexandrától (+36-70-618-1842), illetve Izsó Angelikától (+36-30-248-0424) kérhető. A jelentkezési lapokat a montazsinfo@gmail.com címre kérjük visszaküldeni!