MANÉZS SZÍNHÁZI SZEMLE 2020

MANÉZS SZÍNHÁZI SZEMLE

Nem-hivatásos színházak minősítő fesztiválja

In memoriam Lengyel Pál

A Montázs Drámapedagógiai és Közművelődési Egyesület, a Tiszaújvárosi Művelődési Központ és Könyvtár és a Magyar Szín-Játékos Szövetség Lengyel Pál emléke előtt tisztelegve hetedik alkalommal hirdeti meg tiszaújvárosi minősítő találkozóját nem-hivatásos színházak, színházi műhelyek és színjátszó csoportok számára.

A találkozó időpontja: 2020. október 3-4.

Helyszín: Derkovits Művelődési Központ (3580 Tiszaújváros, Széchenyi u. 2.)

Nevezési feltételek: A találkozóra műfaji megkötés nélkül jelentkezhetnek nem hivatásos, ifjúsági és felnőtt színjátszó csoportok.

Nevezési díj: 800 Ft/fő.

Jelentkezési határidő: 2020. szeptember 20., vasárnap

A fesztivál saját elismerésein túl az előadások kérhetik a Magyar Szín-Játékos Szövetség minősítését.*

Felhívás és jelentkezési lap letölthető: www.montazsegyesulet.hu

A jelentkezések alapján a rendezőbizottság dönt a meghívásról.

Egyszerű étkezést (hideg ebéd, reggeli és vacsora) és hálózsákos szállást térítésmentesen biztosítunk. Magasabb színvonalú szolgáltatás előzetes egyeztetést követően önköltségesen vehető igénybe.

Bővebb információ: montazsegy@gmail.com e-mail címen keresztül, vagy Izsó Angelikától kérhető (+36-30-248-0424). A jelentkezési lapokat a montazsegy@gmail.com címre kérjük visszaküldeni!

Online jelentkezési lap: https://forms.gle/QCWkkr5eU6bcpiVT9

Az esemény a mindenkori járványügyi előírások szerint fog lezajlani!

Kérjük, szájmaszkot mindenki hozzon magával!