Nyári Akadémia - Academy for Actors of Social Change - Jelentkezés

2018-05-17

A Nyári Akadémia - Academy for Actors of Social Change egy összesen két hétig tartó program. Az első héten nyolc különböző országból érkező, szociálisan hátrányos helyzetű fiatalokkal dolgozó művészek találkoznak és tartanak egymásnak workshopokat különböző művészeti módszerekről.
A második héten (2018. július 10-17.) kerül sor a 18-25 éves helyiek (local youth leaders) bekapcsolódására, akik a külföldiek segítségével workshopok és prezentációk során ismerkednek meg az előző hét alatt kidolgozott, továbbfejlesztett módszerekkel. Ezen felül szeretnénk, ha saját közösségük problémáit, kihívásait megosztva a többiekkel, közösen próbálnának kidolgozni egy stratégiát, mely segíthet nekik abban, hogy a program végeztével ki-ki kamatoztatni tudja majd az elsajátítottakat.

A program tehát a helyieknek mindössze egy hét, Miskolc Egyetemvárosban valósul majd meg, és biztosítja a szállást és az ellátást.

Jelentkezési határidő: 2018. május 25.

Jelentkezés: https://docs.google.com/forms/d/1OgtvW6lou6pBo-tD_65akWYZ9LaQ7PE6CoXDfMtH8C4/edit

További részletek a csatolmányban